Welkom "Sur la Rive Vierre"


Uw vakantiehuisDeze voormalige creamery, gelegen in het hart van het dorp Suxy, verwelkomt u in een warme en gezellige omgeving. De inrichting is netjes en de ruimte van dit huis behoudt de privacy van iedereen. In de woonkamer accentueert de houtkachel verder de coconsfeer die in dit gebouw heerst. Vier slaapkamers staan tot uw beschikking, waarvan 2 met en-suite badkamers.

Kinderen kunnen genieten van hun eigen ruimte met een kleine lounge gewijd aan hen en bordspellen om hen bezig te houden. Ter plaatse zullen vele wandelingen u onze uitgestrekte bossen laten ontdekken. En als u bij terugkomst van uw wandelingen meer moet ontspannen, wacht de infraroodsauna op u.  De keuken is volledig uitgerust. Er is ook een wasruimte met een wasmachine. In de zomer zorgt de tuin met zijn meubels, terras en BBQ ervoor dat u mooie avonden doorbrengt met familie of vrienden. Er is gratis privéparkeergelegenheid aan de voorzijde van de accommodatie. De capaciteit van dit vakantiehuis is van 4 tot 8 personen max.

De appartuurLounges - Eetkamers -

Ingerichte keuken (oven, magnetron, broodrooster, senseo, koffiezetapparaat, waterkoker) -Sauna

Wasruimte (wasmachine en strijkijzer) Toilet - Flatscreen-tv - Wi-fi - DVD-speler - Kinderbed, park en kinderstoel voor baby

De kamersRomance

African Lady

Elégance

Insouciance

Onze kamersSur La Rive Vierre

Ontdekken

In de omgevingCulturele activiteiten

Ontdek de verschillende sites om te bezoeken in en rond Suxy.

Sportieve activiteiten

Van huis, vele wandelingen en fietstochten, vissen in de rivier en het meer Vierre.Evenementen

Festivals, concerten en vele feesten zijn te ontdekken in de regio.

Restaurants

Neufchâteau, Chiny, Florenville : vind onze selectie van adressen in de omgeving.

Toeristische Dienst

Ga voor meer informatie naar de toeristische dienst van de regio.Sur la Rive Vierre
ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN


ARTIKEL 1: DEFINITIE
De huurder is Annik Bricusse, eigenaar van het onroerend goed dat wordt verhuurd voor seizoensverhuur. Dit onroerend goed bevindt zich op 1, rue de la Motte – 6812 Suxy/Belgium
E-mail: [email protected]
Telefoon: +32 61 311 466
+32 476 659 334
De huurder is een natuurlijke of rechtspersoon, gebruiker van het gehuurde.
De verhuurdienst is een levering van de accommodatie aan een huurder voor een bepaalde periode.

ARTIKEL 2: AANWIJZING VAN WONINGEN
Huisvesting verwijst naar het gebouw en alle apparatuur die expliciet is gemarkeerd op het moment van boeking en onlosmakelijk verbonden is met de accommodatie. De verhuurder verbindt zich ertoe de huurder te voorzien van accommodatie in overeenstemming met de geldende regelgeving, in goede staat van goede staat en in perfecte staat van netheid.
Adres van de accommodatie: 1, rue de la Motte – 6812 Suxy / België
Bouwdatum : -+ 1800

ARTIKEL 3: DOEL VAN DEZE ALGEMENE HUURVOORWAARDEN
De woning is niet bestemd voor een gehuurd pand voor gebruik als hoofdverblijf of gemengd beroepsmatig gebruik en als hoofdverblijf. Bijgevolg zullen de respectieve rechten en plichten van de partijen (verhuurder en huurder) worden beheerst door de bepalingen van deze algemene voorwaarden, door het decreet van 28 december 1976 gewijzigd en bij gebreke daarvan door de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek.
De onder deze voorwaarden vallende panden worden gemeubileerd verhuurd op seizoensbasis.
Huurgegevens: 90% onroerend goed, 10% meubels.

ARTIKEL 4: DUUR VAN DE SEIZOENSHUUR
De verhuurder verhuurt de accommodatie aan de huurder op de data vermeld in de huurovereenkomst. De aankomst van de huurder is gepland tussen 17.30 en 19.00 uur op de eerste dag van de huur gepland en de uitgang om 10.00 uur, op de laatste dag van de huur gepland.
De huurovereenkomst eindigt automatisch aan het einde van de door de 2 partijen op het moment van boeking voorziene termijn zonder dat het voor de verhuurder noodzakelijk is om het verlof te melden. Bij aanvang van de huur zal de verhuurder de huurder de sleutels en instructies met betrekking tot de accommodatie geven.

ARTIKEL 5: AANTAL PERSONEN DAT IN DE WONING VERBLIJFT
Dit contract is opgesteld voor een specifiek aantal personen dat is gedefinieerd op het moment van boeking en ondertekening van de huurovereenkomst.

ARTIKEL 6: HUURPRIJS, KOSTEN EN UITRUSTING
Partijen zijn overeengekomen de huurprijs, het vaste bedrag voorzien in de huurovereenkomst, vast te stellen voor de gehele duur van de in de huurovereenkomst beschreven huurovereenkomst.
Kosten variëren tussen 25 € en 35 € / dag, afhankelijk van de seizoenen.
De verplichte toeristenbelasting is inbegrepen in de kosten van de huur.
Een schoonmaakkosten van € 95 wordt toegevoegd aan elke huur.
Optionele bedlinnen verhuur aan de prijs van 13 €/bed.

Wel dient de huurder te zorgen voor: grote lakens, dekbedovertrekken, linnengoed en theedoeken.

ARTIKEL 7: RESERVERING/AANBETALING/BETALING
Om door te gaan met de reservering van de accommodatie, verbindt de huurder zich ertoe om een overdracht van 50% van de totale huur te doen en de betaling van de resterende 50% is verschuldigd uiterlijk 30 dagen voor het begin van de huur. De deadline wordt door de eigenaar aangegeven bij het boeken van de accommodatie.

De reservering wordt definitief en definitief na betaling van de aanbetaling en ontvangst van het geaccepteerde contract.

ARTIKEL 8: WAARBORGSOM
Een borg van 300 € zal worden gevraagd in aanvulling op de huurprijs. Dit dient ter dekking van schade en/of schade aan de accommodatie en het meubilair en de voorwerpen die de accommodatie inrichten veroorzaakt door de Huurder, alsmede het verlies van sleutels of voorwerpen.

De waarborgsom zal binnen een termijn van maximaal 10 dagen na zijn vertrek aan de huurder worden teruggegeven, verminderd indien nodig de bedragen ter dekking van schade en/of degradatie van de accommodatie en het meubilair en de voorwerpen die de accommodatie inrichten veroorzaakt door de Huurder, alsmede het verlies van sleutels of voorwerpen.

ARTIKEL 9: TOEWIJZING EN ONDERHUUR
De huur van de accommodatie wordt gesloten intuitu personae ten behoeve van de enige huurder die aan het hoofd van het contract is geïdentificeerd en voor het aantal personen dat in het huurcontract is aangegeven. De huurder zal niet in staat zijn om de indeling van het pand, zelfs gratis en / of in bruikleen, na te laten aan een persoon die vreemd is aan zijn huis en niet geregistreerd en gedefinieerd op het moment van boeking.

ARTIKEL 10: INVENTARIS EN INVENTARISSEN
Een inventaris van armaturen en een inventaris van het meubilair worden ter beschikking gesteld aan de huurder bij het betreden van de accommodatie.Elke overdracht van deze huurovereenkomst, elke gehele of gedeeltelijke onderhuur, elke bepaling - zelfs gratis - zijn ten strengste verboden. Indien de inventaris en inventaris niet gelijktijdig door de verhuurder, of zijn vertegenwoordiger, en de huurder worden opgesteld en ondertekend (inventaris en tegenstrijdige inventarissen), zal de inventaris en inventaris die alleen door de verhuurder wordt uitgevoerd en aan de huurder wordt gegeven bij het betreden van de woning, door de huurder binnen 48 uur na binnenkomst in de woning door de huurder worden betwist.
Bij gebreke van betwisting door de huurder binnen deze termijn van 48 uur, worden de inventaris en inventaris gemaakt door de verhuurder en meegedeeld aan de huurder bij zijn binnenkomst in het pand geacht zonder voorbehoud door de huurder te zijn aanvaard. Een inventaris en een inventaris zullen door de partijen worden opgesteld aan het einde van de huur, waarbij elk een ondertekend exemplaar bijhoudt.
Bij gebreke van een inventaris en/of inventaris aan het einde van de huur of indien de huurder alleen de inventaris van armaturen en/of inventaris vaststelt aan het einde van de huur, zal de afwezigheid van betwisting door de verhuurder binnen 48 uur na het einde van de huur de moeite waard zijn om het pand in goede staat en/of volledige inventaris terug te brengen.
ARTIKEL 11: VERKLARING VAN DE VERHUURDER
De verhuurder verklaart eigenaar te zijn van de woning en de vrije beschikking en het volledige genot te hebben gedurende de periode bepaald in het huurcontract.

ARTIKEL 12: VERPLICHTINGEN VAN DE HUURDER
– De huurder zal de gehuurde accommodatie en het meubilair en de apparatuur vreedzaam gebruiken volgens de bestemming die hem door de huurovereenkomst is gegeven en is aansprakelijk voor alle schade en verlies die zich tijdens de looptijd van het contract kunnen voordoen in het pand waarvan hij het exclusieve genot heeft. Het mag geen personen omvatten die verder gaan dan die waarin de overeenkomst voorziet.

– De huurder zal de gehuurde accommodatie onderhouden en aan het einde van het contract in goede staat van netheid en huurreparaties terugbrengen. Als voorwerpen in de inventaris kapot of beschadigd zijn, kan de verhuurder aanspraak maken op hun vervangingswaarde.

– De huurder verbindt zich ertoe de capaciteit van de accommodatie te respecteren (d.w.z. maximaal 8 personen). Hij kan geen mensen uitnodigen zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Hij moet elk geluid vermijden dat de buren kan storen, vooral die welke worden uitgezonden door radio- en televisietoestellen.

– Feesten en avonden met muziek zijn ten strengste verboden in de accommodatie.

– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Het huis is rookvrij, het is ten strengste verboden om te roken in de accommodatie
– Aan het einde van de huur moet de accommodatie in een goede staat van netheid worden teruggebracht: vuilnisbakken geleegd, beddengoed en toiletten verzameld aan de voet van de bedden, afwas gewassen en opgeslagen, vaatwasser geleegd.
– Indien de accommodatie abnormaal vuil wordt geretourneerd, verbindt de huurder zich ertoe de schoonmaak op zich te nemen die de verhuurder zal moeten uitvoeren.
– De eindschoonmaak is exclusief barbecue schoonmaak. De huurder moet de barbecue teruggeven in dezelfde staat van netheid waarin deze aan hem werd uitgeleend, in welk geval hij zal worden gevraagd om een schoonmaakkost van 20 € te betalen.
Het niet nakomen van een van de bovenstaande verplichtingen zal resulteren in een vermindering van de borg, in verhouding tot de schade. De huurder zal geen verhaal kunnen instellen tegen de verhuurder in geval van diefstal en plunderingen in het gehuurde.

ARTIKEL 13: ANNULERING
Elke annulering moet per aangetekende brief of bevestigde e-mail worden gemeld.
Als de huurder tot 15 dagen voor aankomst afstand doet van de huur, is de annulering gratis.
Een schadevergoeding van 75% van de prijs van het verblijf zal worden gevraagd als de annulering plaatsvindt van 14 tot 8 dagen voor het begin van het verblijf. Een schadevergoeding van 100% van de prijs van het verblijf als de annulering plaatsvindt vóór het begin van het verblijf op de dag van het begin van het verblijf inbegrepen of in geval van no-show op de plaats van verblijf.
Indien de verhuurder van zijn feit echter van mening is dat de verhuur niet kan gebeuren onder de normale voorwaarden voorzien in het contract, na een incident (last minute werk, brand, waterschade, overmacht, ziekte of andere, enz.), zal de huurder zijn reservering geannuleerd en volledig terugbetaald zien binnen een maximale periode van 90 dagen en zal hij geen aanspraak kunnen maken op enige schadevergoeding van welke aard dan ook.
Speciale clausule: In geval van overmacht specifiek voor COVID-19 (sluiting van luchthavens / annulering van vluchten / opsluiting) waardoor de huurder zijn verblijf in de villa niet kan beginnen, verbindt de verhuurder zich ertoe de huurder een volledige terugbetaling van de reeds betaalde bedragen of een uitstel van de huurdata aan te bieden.
Een uitstel van de data is onderhevig aan een wijziging en een tariefaanpassing als de gekozen nieuwe periode niet overeenkomt met hetzelfde seizoen en hetzelfde tarief als dat waarop dit contract betrekking heeft.
In geval van andere overmacht wordt het verblijf kosteloos terugbetaald of uitgesteld op vertoon van bewijsstukken.

ARTIKEL 14: VERZEKERING
De verhuurder dient voor de huurperiode een multirisicoverzekering af te sluiten om zich te beschermen tegen huurrisico's (waterschade, brand, etc.). Een kopie van de verzekeringspolis kan door de huurder worden gevraagd bij het betreden van het pand. De huurder verbindt zich ertoe het afschrift van zijn verzekering burgerlijke aansprakelijkheid aan de Verhuurder te bezorgen.

ARTIKEL 15: AUTOMATISCHE BEËINDIGING

In geval van schending door de huurder van een van de contractuele verplichtingen, wordt deze huurovereenkomst van rechtswege beëindigd. Deze opzegging treedt in werking na een periode van 48 uur nadat een eenvoudige dagvaarding per aangetekende brief of brief met de hand niet succesvol is gebleven.

ARTIKEL 16: VERKIEZING VAN DE WOONPLAATS

Voor de uitvoering van het heden kiezen de verhuurder en de huurder woonplaats in hun respectieve woonplaatsen. In geval van een geschil is echter uitsluitend de rechtbank van de woonplaats van de verhuurder bevoegd.

BIJLAGEN
Faciliteiten van het huisje:

Onze service omvat het leveren van het volgende:
Een welkome gids
Gratis wi-fi
Water, elektriciteit en verwarming
Toiletpapier voor de start van het verblijf
De kleine supermarkt (zout, peper) voor de start van het verblijf
Tabletten voor de vaatwasser en wasmachine, vaatwasgel voor het begin van het verblijf
De volledig uitgeruste keuken
Procedure voor het teruggeven van het huis:

De geplande tijd van vertrek uit het huisje is 10 uur. We zijn de situatie aan het inventariseren. Wij danken u voor het respecteren van de volgende instructies om de inventaris te vergemakkelijken:

Vuilnisbakken legen
Verzamel het beddengoed aan het voeteneinde van de bedden,
Alle vaat moet gewassen en opgeslagen zijn in de kasten, de vaatwasser geleegd.

Als de accommodatie abnormaal vuil wordt geretourneerd, worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.
De eindschoonmaak is exclusief barbecueschoonmaak. Als de barbecue niet wordt geretourneerd in dezelfde staat van netheid waarin deze aan u is uitgeleend, worden schoonmaakkosten van 20 € gevraagd.